måndag 14 juni 2010

Det viktigaste...

...är inte presenter...det viktigaste är att så många som möjligt av er som är bjudna kommer och att det blir en kanonfest!

Självklart är det roligt med presenter med det är betydligt roligare att träffa en massa trevliga vänner och parta loss.

Jag har inte denna fest för att få många paket utan de flesta utav er som är bjudna vet vid det här laget att jag älskar och då menar jag ÄLSKAR att planera och arrangera fester :-) Det är nog bland det roligaste jag vet!

Har man inte möjlighet eller inte vet vad man vill ge i present, kom då som du/ni är med ett glatt humör och sprid glädje för jag har inte plats för en massa "onödiga" prylar.

På begäran, min önskelista

Önskelistan är uppdaterad 16 juli 2010.



Jag kan nog aldrig få för mycket kokböcker! Då jag älskar USA får gärna denna flytta hem till mig.



Just denna fantastiska dessert bok får gärna stå i min bokhylla :-)
Mini rund vit gryta (25 cl) från Le Creuset

Skål vitlök (30 cl) från Le Creuset


Örtkruka från Sagaform

Dubbel hamburgerpress från Sagaform


Pillivuyt tallrikar i diameter 17 och 22

Mini rund svart gryta (25 cl) från Le Creuset

Stor rund vit gryta (530 cl) från Le Creuset

Fjärilsskålar i färgen vit från Mateus

Skål i vitt eller rött från Eva Salo

Ljusmanschetter från Cult Design

Biobiljetter


KitchenAid köksmaski, vit

fredag 4 juni 2010

Vandrarhemmet Lilla Tyresö

För drygt en timme sedan ringde min svärmor och berättade att hon hade ringt till Lilla Tyresö för att boka rum till festen.

Tyvärr fanns det inga rum lediga då hela vandrarhemmet var abonnerat men de sa att man kunde återkomma efter den 15 juni för då skulle de veta om det skulle bli några rum lediga.

Så ni som gärna vill ha ett rum på vandrarhemmet häng på låset den 16 juni eller vore jag ni skulle jag prova den 15 också och kanske lite innan det.

Lycka till!

torsdag 3 juni 2010

City chic

På inbjudan står det city chic på klädsel, några av er som är inbjudna undrar;

Vad är city chic?

Det är för mig personligen lite starkare sommarglada färger. För tjejer kan det vara klänning eller kjol men naturligtvis är det fritt fram att ha byxor. För killar kan det vara chinos med en färgglad skjorta eller en vit skjorta men en liten "galen" slips om man föredrar det.

Viktigast är dock att man trivs med kläderna man väljer att ha på sig, man behöver inte gå och köpa nya kläder ifall man inte har något färgsprakande i sin garderob.

Det absolut viktigaste för mig är att ni som vill komma kommer sedan om ni har en vita, cerisa, aprikosa eller turkosa kläder på har ingen större betydelse.

Jag tyckte bara det var ett roligt tema och jag fick idén ifrån serien och filmerna Sex and the City.