måndag 12 april 2010

Övernattning


Om någon behöver tillgång till övernattningsmöjligheter så finns vandrarhemmet Lilla Tyresö, det tar 5 minuter att promenera dit ifrån festlokalen.

Tänk bara på att boka så snart som möjligt eftersom det är ett populärt vandrarhem och ofta fullbokat.

Tyresö bygdegård


Festen kommer att äga rum i Tyresö bygdegård.

Trycksakerna

De flesta som känner mig vet att jag älskar allt som har med trycksaker att göra och jag gör gärna inbjudningar mm själv.

Till min 40-års fest kommer jag dock inte göra dem själva förutom innehållet till festprogrammet. Detta beror på en rad olika saker men jag är inte ett dugg orolig, för företaget som heter Festfokus som jag har anlitat består av de två kanonduktiga tjejerna Carina och Thérese och de gör kanonfina saker.

Välkommen!

Nu är det snart 3 månader kvar tills jag fyller 40 år, vad skall man säga om det tro?!?!

Ja, inte mer än att det skall bli kul med fest men mitt grå hår och rynkorna som börja komma mer och mer kan jag gärna vara utan. Det har i och för sig sin charm det med! :-)

Inom en snar framtid kommer ett antal personer som jag känner få ett kuvert som dimper ner i brevlådan. Det är en inbjudan till årets STORA fest :-) Festen kommer att äga rum om ca 4 månader närmare bestämt i augusti. Jag hoppas att så många som möjligt som får inbjudan kan komma!

Titta förbi med jämna mellan rum så inte Ni missar någon viktig information!


/den blivande 40-åringen :-)